SpeechTex média felismerés

Televíziós és rádió adások, média archívumok feliratozása, kereshetővé tétele automata beszédfelismerés segítségével.

Kézi és automata feliratozás összehasonlítása

Az alábbi videókon összehasonlítható a hagyományos valósidejű kézi felirat a SpeechTex automata leiratozójával. A videón az eredeti kézi felirat, alatta pedig a SpeechTex által készített automatikus felirat olvasható.
A gombokra kattintva 3 mintát lehet megtekinteni tőzsde, családpolitika és építkezés témakörökben.
Az MTVA élő műsorai esetében kapcsolja be televízió készülékén a teletext feliratot és ott valós környezetben is kipróbálhatja a rendszer működését.

Sportműsorok feliratozása

A sportműsorok feliratozása számos új kihívást hordoz a hírekhez képest. A stadion zaját hozzákeverik a riporter hangjához így az átlagosnál lényegesen zajosabb hangfelvételt kell feldolgozni. A sportműsorokban a riporterek gyakran mondattöredékeket mondanak csupán hiszen a játék menete folytonosan változik és ezt próbálják követni. További kihívást jelent a játékosok neveinek felismerése különösen egy nemzetközi sporteseményen.

Európai Parlament - felszólalások feliratozása

Az Európai Parlament nyolc felszólalását feliratoztuk. A hangsáv a beszélőtől függően a szinkrontolmács vagy az anyanyelvi beszélő hangját tartalmazza. A hang jó minőségű konferencia-rögzítő rendszerrel került felvételre.
A felvétel nem TV műsor, de minőségében és tartalmában hasonló.

Idegen nyelvű videók feliratozása

Magyar nyelvű megoldásunkkal párhuzamosan román és lengyel nyelvű hírműsor feliratozó rendszert is készítettünk. További nyelvek megvalósítása folyamatban van.
A román nyelvű minta egy TV híradó a lengyel nyelvű minta pedig egy európai parlamenti felszólalás részleten keresztül mutatja be a megodlás működését.


Főbb referenciáink

Rólunk

A SpeechTex Kft. egy innovatív, magyar tulajdonú kisvállalkozás, amelynek elsődleges profilja beszédfelismerő rendszerek és kapcsolódó alkalmazások fejlesztése. Meggyőződésünk, hogy csak az ügyfél igényeit messzemenően figyelembe vevő, feladatra optimalizált korszerű beszédfelismerő rendszerek biztosíthatják a legmagasabb szintű felhasználói elégedettséget.

Kipróbálná?
Felkeltettük az érdeklődését?
További információkra van szüksége?
Keressen az alábbi elérhetőségeinken!

Tel.: +36 30 336 48 47

Email.: info@speechtex.com